Wij zijn Isabel & Suzanne, twee zussen die zijn opgegroeid in het gezellige Brabant. Van jongs af aan zijn wij door onze ouders aangestoken met een voorliefde voor interieur en authentieke accessoires. Van Afrika tot Indonesië, elk plekje in ons ouderlijke huis werd door een ander land of werelddeel vertegenwoordigd.

Na onze reis in de stad Marrakech viel alles op zijn plaats en besloten wij onze droom en passie achterna te gaan. Deze prachtige producten en ambacht moest gezien en gedeeld worden! In het vliegtuig hebben we de knoop direct doorgehakt en aldaar is Club Nomad ontstaan. Kleine ideeën werden groot en zo is de allereerste Club Nomad Collectie ontstaan.

Een collectie die van duurzame en/of natuurlijke materialen door ambachtslieden in Marokko met de hand wordt vervaardigd. Door het nauw contact met de ambachtslieden oftewel artisans in Marokko weten wij dan ook precies van elk product welke artisan het gemaakt heeft. Wij selecteren alle producten of zoals wij ze noemen; treasures, persoonlijk en zorgvuldig en onze artisans krijgen daarvoor een eerlijke prijs. "Real treasures are honest!"

Wij nemen je graag met ons mee op avontuur en delen meer over onze reizen naar Marokko en geven je een kijkje achter de schermen in onze blogartikelen en op social media.

What happens when you're wandering around?
Get lost with us & join the club!

Liefs,
Isabel & Suzanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »