Verzenden:

Club Nomad verzend je bestelling binnen 1-3 werkdagen (NL). Bestellingen naar België worden binnen 1-7 werkdagen verzonden.

Zodra je pakket door Club Nomad is verzonden ontvang je hiervan een verzendbevestiging per e-mail. 
In deze verzendbevestiging ontvang je ook een track&trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Retourneren:

"NO HASSLE RETURNS. WHO HAS TIME FOR HASSLE?"

Club Nomad hoopt uiteraard dat je tevreden bent over jouw aankoop! Helaas kan het gebeuren dat je de bestelling (gedeeltelijk) wilt retourneren. 

Je hebt 14 dagen de tijd om het product bij Club Nomad aan te melden voor retour, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. De retourzending dient vervolgens binnen 14 dagen retour verzonden te zijn. 

Neem contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar: [email protected]
Vermeld in de mail je naam en ordernummer voor een snelle afhandeling. 
Wij streven erna om binnen 1-2 werkdagen jouw mail te beantwoorden. 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier dat je via de mail hebt ontvangen in en stuur deze mee in de verpakking. Draag er zorg voor dat de verpakking stevig is gesloten.

De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Club Nomad raad je aan om de retourzending te voorzien van een track&trace code, omdat wij niet aansprakelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Club Nomad weigert de retourzending, wanneer blijkt dat de producten beschadigd, incompleet of gedragen zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »