Onze producten worden door getalenteerde artisans in Marokko met de hand gemaakt en dat zie je terug in onze boutique. Van de aankleding tot het etalagemateriaal en de muurkleuren die we speciaal voor de boutique in Marokko hebben laten maken en overkomen. Bij ons schijnt de zon altijd en je waant je in onze boutique dan ook in de sfeer van Marrakech!

De Club Nomad Boutique is gevestigd in het unieke in Venetiaanse stijl ingerichte winkelcentrum de Passage in Roosendaal. Roosendaal is een kleine stad in het gezellige Brabant en leent zich prima voor een dagje weg! Roosendaal heeft namelijk genoeg leuks te bieden zoals Designer Outlet Roosendaal op slechts 5 minuten rijden vanaf onze boutique in de binnenstad of neem een kijkje bij de door ons genoemde hotspots die je kan terug vinden in het hoogtepunt 'Roosendaal' op ons Instagram account @clubnomad.nl 

Daarnaast bevindt onze boutique zich op slechts 20 minuten rijden van de sfeervolle stad Breda of ga de grens over en je bevindt je binnen 45 minuten bij onze zuiderburen in het mooie karakteristieke centrum van Antwerpen. 

Kom je gezellig langs? Je bent van harte welkom!

Club Nomad Boutique
Passage 25-27
4701 AN Roosendaal

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »