Menu
EUR
Hotspots: De leukste restaurants en rooftops in Marrakech | Part 1

Hotspots: De leukste restaurants en rooftops in Marrakech | Part 1

Als je door de steegjes in de souks dwaalt zal je het op het eerste gezicht misschien niet verwachten, maar Marrakech is heel wat hippe restaurants en rooftops rijk. Na een dag sightseeing en slenteren in de souks is er toch niets fijner dan aan te schuiven en te genieten van een hapje en drankje vanaf een dakterras met uitzicht op de stad! Die leuke rooftops en restaurants zijn in de wir war van straatjes en qua 'gevel' niet altijd even goed zichtbaar dus wij helpen je graag op weg! 

El Fenn (@elfennmarrakech)
Misschien niet de meest verrassende keuze omdat El Fenn al jaar en dag één van de bekendste hotspots van Marrakech is. El Fenn is een luxe boutique hotel met eigen winkel en restaurant en staat met name bekend om zijn luxe prijzen. Voor een overnachting betaal je dan ook penning 16, maar een hapje eten of een drankje nuttigen is gelukkig een stuk betaalbaarder. Laten we voorop stellen dat het voor Marokkaanse begrippen zeker niet goedkoop is! Je kan de prijzen namelijk vergelijken met die in een Nederlands restaurant. Een leuke ervaring is het wel!

Mazel (@mazel_marrakech)
Om de kosten na een bezoekje aan El Fenn wat te drukken is Mazel the place to be! Geen fancy gedoe, maar lekker ongedwongen een broodje falafel met veel (lees: kneiter veel} saus naar binnenschuiven. Uiteraard met één van de lekkere limonades ernaast om al dat heerlijks weg te spoelen.

L'mida (lmidamarrakech)
Dit plekje slaan wij tijdens onze inkoopreizen nooit over! Waarom? Het personeel is er super vriendelijk, het is er fantastisch ingericht en dan hebben we het nog niet gehad over de heerlijke desserts! Bij het bestellen van de desserts krijgen we altijd spontaan keuzestress. Er wordt dus onderling gedeeld en er gaan een hoop 'ooohhhs' en 'aaaahhhs' over en weer. De dessert zijn namelijk out of this world!

LeKilim (@lekilim)
Dit restaurant ligt buiten de medina, maar is zeker de moeite waard te bezoeken! Er hangt een fijn sfeertje en het menu is gevarieerd. Je kan er terecht voor een lekkere lunch of diner of drink er enkel een cocktail en doe ondertussen de nodige interieurinspiratie op!

Kabana (@kabana.marrakech)
Op het moment is Kabana toch wel onze grote favoriet! Als we hier hebben gereserveerd kijken we er altijd al de hele dag naar uit. Waarom? Ze hebben een fantastisch ingerichte rooftop, het eten is er van goede kwaliteit en ook hier krijgen we keuzestress van de desserts op de kaart. Daarnaast serveren ze hier alcohol (van wijn tot gin tonic) en gaat de muziek wat later op de avond een tandje bij zodat je nog met de voetjes van de vloer kan. Een absolute aanrader!

Bovenstaande restaurants zijn erg populair en reserveren voor dezelfde dag is vaak niet meer mogelijk. Wij raden dus aan om een paar dagen voor vertrek alvast te reserveren. Dit kan telefonisch, per mail of via Instagram. Check op de website of het Instagram account van het restaurant hoe je dit het best kan doen. Wij hopen je met deze tips op weg te hebben geholpen. Meer zien? Bekijk onze laatste reel op Instagram (@clubnomad.nl) voor een sfeerimpressie!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe collecties!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »